HUGRO TECHNICS

 

EEN FAMILIEBEDRIJF MET ERVARING EN VERSTAND VAN ZAKEN

In 1985 zijn we begonnen met het importeren en distribueren van Allaway centrale stofzuigsystemen. Sindsdien zijn daar 2 belangrijke productgroepen bijgekomen: monoblock airco's (2007) en infrarood panelen (2008). We hebben een "no-nonsens" filosofie en onze klanten mogen rekenen op een eerlijk advies (op maat): als iets niet kan of afgeraden wordt, dan zeggen wij dat ook.

Hugro Technics doet met vrijwel alle aangeboden producten rechtstreeks zaken met producenten. Zo importeren wij onze producten uit Finland, Italië, Polen, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Litouwen, Zuid-Korea en China. In ons magazijn te Apeldoorn houden wij voorraad en vanuit hier beleveren wij (al dan niet via onze dealers) onze klanten, zoals installatiebedrijven, bouwbedrijven, retail, maar ook klussenbedrijven en ZZP-ers. Ook de consument (eindgebruiker) is bij ons van harte welkom en middels ons zusterbedrijf Hugro Services kunnen wij hen ook vrijwel alle montage- en installatiediensten aanbieden die betrekking hebben op onze producten. Meer hierover weten? Neem een kijkje op www.hugroservices.nl

Omdat wij over veel ervaring beschikken op gebied van het toepassen van onze producten, adviseren en begeleiden wij graag zowel de professional als de particulier met betrekking tot (o.a.) het maken van offertes (al dan niet aan de hand van bouwtekeningen/schetsen) of een eindcontrole bij oplevering. Ons streven is er naar dat alle producten en/of systemen 100% goed werken. Mocht achteraf blijken dat de gebruiker niet geheel tevreden is, kan men rekenen op onze ondersteuning en desgewenst onze service en servicedienst.

 

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Showroom grote tafel verkleind 400x533Wij beschikken over een fraaie en goed ingerichte showroom, waar wij alle productgroepen werkend hebben opgesteld. Hier kunnen wij u o.a. laten ervaren hoe een Allaway centraal stofzuigsysteem werkt, hoe de weldadige en efficiënte warmte wordt gecreëerd middels infrarood panelen, hoeveel geluidsproductie een monoblock airco eigenlijk heeft (een veel gestelde vraag) en hoe functioneel een split-airco systeem eigenlijk is met betrekking tot koelen en zéker ook verwarmen. 

U bent daarom van harte welkom om (uitsluitend op afspraak) een bezoek te brengen aan onze showroom in Apeldoorn. Deze is alle werkdagen geopend van 09:00 - 17:00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen (055 - 521 44 02), gebruik maken van de contactformulieren op onze website(s), of e-mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.